Fraaie 3-kamerappartementen

Uitverkocht

Op de hoek van Porseleinhaven komt een kleinschalig en karakteristiek appartementengebouw met zeven 3-kamerappartementen. De gevels van het appartementengebouw worden voorzien van fraai metselwerk, in een oranje rode kleur. Het roodbruine dak sluit hier naadloos op aan.

 

porseleinhaven-loosdrecht

 

Genieten van de haven

Elk appartement heeft een balkon aan de haven, met een ideale zonligging op het zuidoosten. Hier is het heerlijk toeven en geniet je van de dynamiek van het nieuwe dorpshart. Mensen die in- en uitstappen op de fietsboot, suppers en bootjes die langsvaren of aanmeren om een drankje of hapje te drinken in Porseleinhaven.

 

Aantal woningen: 7 appartementen
Woonoppervlakte: 73 tot 146 m²
Slaapkamers: 2
Parkeren: Eén of twee privé
Balkon: Met uitzicht over de haven

Diversiteit

De woonoppervlaktes van de appartementen variëren van ongeveer 73 tot 146 m². Alle appartementen hebben een lichte woonkamer met een balkon aan de haven, twee slaapkamers, een badkamer en berging voor de was. De grootte van de ruimten en het uitzicht zijn heel divers. Zo kijkt elk appartement uit op Porseleinhaven, maar sommige hebben daarnaast ook een geweldig uitzicht over de dijk naar de Vuntusplas.

Bekijk de plattegronden per verdieping

 

Eerste verdieping

Plattegrond bouwnr. 1

Plattegrond bouwnr. 2

Plattegrond bouwnr. 3

Tweede en derde verdieping

Plattegrond bouwnr. 4

Plattegrond bouwnr. 5

Plattegrond bouwnr. 6

Plattegrond bouwnr. 7

Porseleinhaven ondernemen

Meer ruimte voor horeca

Aan de oostzijde van Porseleinhaven heeft De Haven Club de deuren geopend, in de plint van het witte appartementengebouw. Een bar brasserie waar je een kopje koffie kunt drinken, lunchen of dineren, maar ook gewoon een drankje kunt drinken op het terras. Aan de andere kant van het plein, onder het nieuwe appartementengebouw, is ook ruimte voor eventuele horeca in de plint. Op dit moment worden er gesprekken gevoerd met een geïnteresseerde partij. Wie weet kunnen bewoners en bezoekers hier straks ook genieten van een hapje en drankje met uitzicht op de haven.