Start verkoop 20 november

Goed nieuws! Op vrijdag 20 november 16.00 uur start de verkoop van het nieuwe aanbod in de laatste fase van Porseleinhaven. Droom jij van wakker worden aan het water en regelmatig een prachtige zonsondergang voor je deur? In Porseleinhaven woon je aan de Loosdrechtse Plassen. Je hebt keuze uit zeven appartementen en 12 herenhuizen. Heb je interesse? Lees hieronder hoe je het aanbod kunt bekijken en hoe je in aanmerking komt voor één van de nieuwe woningen.

12 herenhuizen in drie types

De herenhuizen liggen aan de haven en aan de dijk. Elk herenhuis krijgt een eigen kleur waarbij de architect heeft gekozen voor beige, lichtblauw, antraciet, geel en bruin. Het resultaat is een karakteristiek en gevarieerd aanzicht.

Er zijn drie type herenhuizen met verschillende breedte, hoogte en indeling. Je kunt kiezen voor een traditionele indeling met beneden wonen en koken, maar ook voor een royale, lichte woonkeuken of woonkamer boven. Vijf herenhuizen hebben een commerciële ruimte beneden, aan de straat, met de verplichting om deze als bedrijfsruimte in te richten. Denk hierbij aan dienstverlening, een winkel of kleinschalige horeca.

 • Gelegen vlak aan het water en langs de dijk
 • Circa 128 tot 188 m² woonoppervlakte
 • Type A heeft 4 woonlagen, heeft een voortuin aan het water en is vanaf  € 835.000,- vrij op naam
 • Type B heeft 3 woonlagen, heeft een voortuin aan het water en is vanaf € 719.000,- vrij op naam
 • Type C heeft een commerciële ruimte op de begane grond met daarboven 3 woonlagen en is vanaf € 585.000,- vrij op naam

Bekijk de herenhuizen →

Fraaie 3-kamerappartementen

Op je balkon in de zon genieten van de dynamiek van het nieuwe centrum van Oud-Loosdrecht? In Porseleinhaven komt een karakteristiek appartementengebouw met plaats voor 7 appartementen. De appartementen zijn licht en hebben allemaal een balkon op het zuidoosten en uitzicht op de haven. Elk appartement is anders. De woonoppervlaktes variëren van 73 tot 146 m².

 • Vanaf € 389.000,- vrij op naam
 • 73 tot 146 m² woonoppervlakte
 • Twee slaapkamers
 • Eén of twee privé parkeerplaatsen
 • Balkon met uitzicht over de haven

Bekijk de appartementen →

Inschrijven en toewijzen? Zo gaat dat.

Op vrijdag 20 november om 16.00 uur staat het nieuwe aanbod online. Met behulp van de online woningzoeker op de site van Porseleinhaven kun je dan alle herenhuizen en appartementen bekijken en de verkoopdocumentatie downloaden.

Het is goed om te weten dat je vanaf dat moment geen haast hebt. Het moment van inschrijven heeft geen invloed op de toewijzing. Inschrijven is mogelijk tot dinsdag 1 december 2020 om 12:00 uur.

We raden aan om je alvast te verdiepen in het bedrag dat je maximaal kunt lenen of besteden. Onze makelaars kunnen je hier ook mee helpen!

Op de hoogte blijven van de start verkoop? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief.

De verkoop start vrijdag 20 november 16.00 uur. Wil je hiervan als eerste op de hoogte zijn? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Waarom aanmelden?

 • Altijd op de hoogte van recente ontwikkelingen en events
 • Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.