Wil je wonen in Porseleinhaven? Zo schrijf je je in.

Elke ochtend wakker worden met uitzicht op het water? Genieten van prachtige Hollandse luchten als de zon ondergaat? In Porseleinhaven woon je direct aan de Loosdrechtse plassen. Wil jij je inschrijven? In dit blog vertellen we hoe dit in zijn werking gaat.

Inschrijven is nog mogelijk

Heb je interesse in een appartement of herenhuis in Porseleinhaven? Het is nu mogelijk om je in te schrijven. Staat het appartement of herenhuis al onder optie? Ook dan is het mogelijk om je in te schrijven. Het komt soms voor dat een optie komt te vervallen. De makelaar neemt dan contact met je op.

Inschrijven woning »

Je appartement of herenhuis vinden

Met behulp van de online woningzoeker kun je alle herenhuizen en appartementen bekijken. Als je een bouwnummer hebt aangeklikt, verschijnen alle gegevens in beeld. Denk aan de prijs, het aantal vierkante meters en het aantal kamers. Je kunt bovendien de plattegrond bekijken in pdf-formaat. De pdf kun je gemakkelijk opslaan, maar ook printen.

Ga naar de woningzoeker »

Online inschrijven

Heb je een bouwnummer gevonden dat voldoet aan je wensen, dan kun je de online inschrijving starten.

  • Je start met het invullen van je persoonlijke NAW-gegevens en een aantal gegevens die van belang zijn voor de aankoop van je nieuwe huis.
  • Daarna vul je de bouwnummers in waar je voorkeur naar uitgaat. Je kunt je voor maximaal vijf bouwnummers inschrijven. De eerste voorkeur is je favoriet.
  • Bovendien stellen we een aantal vragen over de verkoop van je huidige huis, je financiering en het gebruik van de commerciële ruimte, welke van belang zijn bij de toewijzing.
  • Na het verzenden van je inschrijving krijg je daarvan een bevestiging in je mailbox.
  • Let op, je kunt je inschrijving niet meer wijzigen, dus wees zeker van je keuzes voordat je je inschrijfformulier verzendt.
  • Bij inschrijving op een van de bouwnummers 12 t/m 16 is het van belang dat je in het inschrijfformulier de volgende vraag met ja beantwoord hebt:

    Ik ben mij ervan bewust dat er een verplichting rust op de commerciële ruimte op de begane grond, dat deze moet worden ingericht als een bedrijfsruimte, zoals een winkel, dienstverlenend bureau of kleinschalige horeca (let op, bij een voorkeur voor horeca is altijd goedkeuring of afstemming nodig met de gemeente).

Inschrijven woning »

Bericht vanuit de makelaar

Wanneer de woning van jouw voorkeur beschikbaar is, zal de makelaar telefonisch contact met je opnemen. In het telefoongesprek hoor je welk bouwnummer voor jou gereserveerd is en kun je aangeven of je interesse voor het aangeboden bouwnummer nog steeds serieus is. Pas als je een afspraak hebt ingepland voor een verkoopgesprek met de makelaar, heb je formeel een reservering. Bij voorkeur plannen we deze afspraak binnen een week in. Na het verkoopgesprek geldt een optieperiode van een week. Dan dien je te beslissen of je tot aankoop van de woning wenst over te gaan.  

Mocht de woning van jouw voorkeur al onder optie staan, dan zetten we je op de reservelijst. Als het bouwnummer vrijkomt, word je benaderd.

Vragen?

Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met één van de makelaars.