Ontdek Loosdrecht

De schilderachtige ligging van Oud-Loosdrecht, omringd door water en natuur en op circa 30 minuten rijden vanaf Amsterdam en Utrecht. Het stadscentrum van Hilversum is op slechts 10 minuten afstand met vele gezellige restaurants en mooie winkels.

Dát is wat de Porseleinhaven echt uniek maakt. Het is bijna alsof u rondloopt in een natuurdocumentaire. De Porseleinhaven wordt het middelpunt van gezelligheid in ieder seizoen Watersportliefhebbers kunnen heerlijk varen, suppen, wakeboarden, kitesurfen en er zijn diverse plekjes waar u een boot kunt huren. 

Ontdek zelf de plassen

Zo ontdekt u zelf de plassen vanaf een zeilboot, kano, en boot. Tussendoor gezellige ergens lunchen of een hapje eten aan het einde van de dag? Er zijn diverse gezellige restaurantjes met aanlegplaatsen! In de zomer is er ook voor wandel- en fietsliefhebbers genoeg te doen. De omgeving is prachtig en er zijn diverse wandel- en fietsroutes om de omgeving te ontdekken.

Natuur

U heeft hier alle natuurschoon onder handbereik. Aan de ene kant de koeien, aan de andere kant de bossen, weer verderop de heide en natuurlijk een heleboel water. De Loosdrechtse Plassen zijn heel bijzonder en geliefd. Op de Loosdrechtse Plassen zit u midden in de natuur. En dat op slechts twintig minuten afstand van de hoofdstad!