Start verkoop Porseleinhaven

We zijn gestart met de verkoop van de laatste fase van Porseleinhaven! Nieuw te koop zijn 7 appartementen en 12 herenhuizen. Special voor deze start verkoop hebben we een trailer laten maken. Hieronder kun je deze video bekijken. Proef de sfeer van Porseleinhaven!

Ga snel naar:

Herenhuizen Porseleinhaven Oud-Loosdrecht

Herenhuizen

Heb je interesse in de herenhuizen en wil je meer weten? Op de pagina van de herenhuizen lees je alles over de drie types en kun je diverse impressies bekijken.

Meer over de herenhuizen »

Appartementen Porseleinhaven Oud-Loosdrecht

Appartementen

Heb je interesse in een appartement en wil je meer weten? Op de pagina van de appartementen lees je alles over het karakteristieke gebouwen en kun je de plattegronden bekijken.

Meer over de appartementen »

Woningzoeker

Met de interactieve kavelkaart kun je het nieuwe aanbod bekijken. Je krijgt een goed beeld van de ligging en je kunt elk bouwnummer aanklikken. Dan komen van dat bouwnummer de impressies en de plattegronden in beeld.

Ga naar de woningzoeker »

Downloads

Op de downloadpagina vind je diverse verkoopdocumentatie, zoals het fotoboek van Porseleinhaven, de prijslijst en de situatietekening, maar ook de technische omschrijving en technische verkooptekeningen.

Ga naar de downloads »

Inschrijven woning

De online inschrijving is gesloten op dinsdag 1 december 2020 om 12:00 uur. Lees de blog over de inschrijven voor meer informatie. Je kunt je nog wel online inschrijven, daarmee kom je automatisch op de reservelijst. Als je vragen hebt, dan kan je bij de makelaars terecht.

INSCHRIJVEN WONING »