De leukste hotspots van Oud-Loosdrecht

Porseleinhaven is niet alleen een fijne plek om te wonen, je kunt er ook heel goed ontmoeten, genieten en ontspannen. Je loopt namelijk binnen enkele minuten naar de leukste hotspots in Oud-Loosdrecht. Of je nu zin hebt in een lekkere kop koffie, een lange lunch of een goed glas wijn bij zonsondergang, in Oud-Loosdrechts vind je een gevarieerd aanbod aan cafés en restaurants

De Haven Club

De Haven Club ligt in het hart van Oud-Loosdrecht, pal aan Porseleinhaven. Het is een gloednieuwe bar en brasserie met een prachtig terras met uitzicht op de haven en de Loosdrechtse plassen. Het aanbod lunch- en dinergerechten is heel gevarieerd. Echte klassiekers, rotisserie gevogelte, vlees, vis of vegan en wereldse gerechten!

https://dehavenclub.com

Eetcafé de Eend

Lunchen met een fijne salade of genieten van een van de visspecialiteiten met uitzicht op de Loenderveense plas. Bij Eetcafé de Eend is het de hele dag goed toeven.

https://www.eetcafedeeend.nl/

Restaurant Piet Hein

Op het terras in de zon met uitzicht op de jachthaven, bij minder weer gemoedelijk binnen bij de open haard. Bij restaurant Piet Hein bestel je fijne klassiekers, zoals vitello tonato, lamsrack en tiramisu.

https://www.restaurantpiethein.nl/

Restaurant Aim

Chefkok Wessel Ruijmgaart wisselt het 6-gangen Chef’s Menu van Restaurant Aim elke 2 weken en werkt altijd met seizoensgebonden producten. Maar samen tapas delen als ceviche, gegrilde pulpo, Iberico ribbs of softshell crabs is minstens net zo leuk.

https://restaurantaim.nl/

Rosa’s Cantina

Waan je even in Zuid-Europa als je aanschuift bij Rosa’s Cantina. De pizza’s uit de steenoven zijn een echte aanrader. Met goed weer zit je hier trouwens ook heerlijk buiten op het terras.

http://rosascantina.nl/

A-Fusion

A-Fusion heeft vestigingen in Amsterdam, Volendam, Naarden, Baarn én in Loosdrecht, in het Najade Resort. Stuk voor stuk heel stijlvolle restaurants! A-Fusion tovert kleine, smaakvolle gerechten uit de Chinese, Japanse, Indonesische, Thaise en Koreaanse keuken op tafel. Leuk om samen te delen!

https://a-fusion.nl

De Oude Dijk

Hongerig na een middagje varen of fietsen? Hop! Even langs De Oude Dijk voor een snelle hap!

https://www.happyfood.nl/

De Dikke Muis

Buiten eten of BBQ’en na een heerlijke dag op het water? Dan moet je bij De Dikke Muis zijn. Wordt het te fris buiten? Binnen is het net zo gezellig.

https://dedikkemuis.nl/

Sam’s

Een ijsje gaat er altijd wel in. En bij Sam’s heb je volop keuze. Te koud voor ijs? De wafels en versgebakken appeltaart zijn ook heerlijk.

https://www.facebook.com/samsloosdrecht

Anderz

Een beetje USA, gewoon in Loosdrecht. Anderz laat je wegdromen naar de USA met spare ribs, surf ’n turf en heerlijke brownies. Ook om samen te delen of to go, zodat je er thuis of op de boot van kunt genieten.

https://www.restaurantanderz.nl/

Restaurant Heineke

Speciaal voor Restaurant Heineke vist de beroemde vissersfamilie Van Wettum op Loosdrechtse aal. Die liggen ’s middags en ’s avonds als gestoofde en gebakken paling vers op je bord. Maar voor een pannetje mosselen, tournedos of een kogelbiefstuk draait de keukenstaf zijn hand ook niet om.

https://www.heineke.nl/

Porto

Een zwoele zomeravond of een kraakheldere winterdag. Je kunt het hele jaar door terecht op het terras van Porto. Hier geniet je van lekkere salades, goede wijnen en sprankelende desserts.

https://portoloosdrecht.nl/

porseleinhaven-loosdrecht

 

Video

Maak kennis met Porseleinhaven

 

Wist je dat?

Na de zomer de verkoop start van de appartementen en de herenhuizen in de volgende fase van Porseleinhaven.

porseleinhaven-loosdrecht

Als eerste op de hoogte?

Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuw aanbod, events, nieuwe blogs en andere fijne updates? Schrijf je dan in voor de Porseleinhaven nieuwsbrief en we zorgen dat je als eerste op de hoogte bent.